Engineering.blog.hu, a mérnöki blog

Engineering.blog.hu, a mérnöki blog

A Tudósok, Akik Kifogták A Loch Ness-I Szörnyet

2016. május 07. - michael84p

A Loch Ness-i tóban élő különleges élőlény létezését sokan vitatják, egyesek szerint csak egy legenda, míg mások biztosak a létezésében. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy 1972-ben, angliai tudósak kifogták a szörnyet.

Az említett évben, egy teherszállító hajó, öt elefántfókát szállított a Falkland-szigetekről egy angol állatkertbe. Az út során azonban az egyik fóka elpusztult, a tetemet pedig kidobták a hajóból. Ez a tetem akadt később egy halászhajó hálójába. Az unatkozó halászok pedig, viccből, a Loch Ness-i tóba borították a halott elefántfókát.

Ezt követően, a Loch Ness-i szörny kutatására indult zoológusok találtak rá a féltonnás állatra, melyet rögtön jég közé tettek, teherautóra rakták, és Anglia felé indultak, ahol világgá szerették volna kürtölni hosszú kutatásaik sikeres eredményeit.

A helybeliek azonban a rendőrséghez fordultak, akik minden rendőrautónak kiadták a parancsot a szörnyrablók megállítására. Nessie nem hagyhatta el Skóciát. A rendőröknek sikerült megállítaniuk a rablókat, és elkobozták a szörnyet.

Az állat eredete, csak később, a nyilvánosságra hozatal után derült ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://engineering.blog.hu/api/trackback/id/tr718693280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása